Προφιλ

IΔΡΥΣΗ

Η Computer Analysis ιδρύθηκε από τον κ. Ιωάννη Μίαρη το 1994 ο οποίος έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Barry University στο Μαϊάμι της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μετά από επιτυχημένη καριέρα ως επικεφαλής σύμβουλος πληροφορικής στο Υπουργείο Οικονομικών της Φλόριντα, επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε το επιτυχημένο Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής από το οποίο έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 3000 σπουδαστές.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μεράκι και επαγγελματισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στον τομέα της προετοιμασίας του σπουδαστή μας για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στην πληροφορική, τις ξένες γλώσσες και όχι μόνο. Η προσφορά μας είναι γρήγορη, αποτελεσματική και φιλική:
  • Γρήγορη γιατί η τεχνολογία και οι απαιτήσεις της αγοράς τρέχουν με αντίστοιχους ρυθμούς
  • Αποτελεσματική γιατί αναλαμβάνουμε την ευθύνη των αποτελεσμάτων
  • Φιλική γιατί έτσι αισθανόμαστε με τους σπουδαστές μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Απευθυνόμαστε με διαφορετικές μεθόδους διδασκαλίας σε διαφορετικές ομάδες ηλικιών και προέλευσης. Έτσι για παράδειγμα η προσέγγιση ενός απόφοιτου μαθητή Γυμνασίου ή Λυκείου, γίνεται διαφορετικά από αυτή ενός επαγγελματία. Με αυτή τη λογική, προσφέρουμε σε όλους εισαγωγικά και προχωρημένα μαθήματα. Και τα δυο οδηγούν σε αντίστοιχες πιστοποιήσεις γνώσεων και δεξιοτήτων που είναι γενικώς αποδεκτές από την αγορά εργασίας ή το δημόσιο τομέα.